广告位1,1170 x auto
 
收藏文章 楼主
英语短语系列知识点考点复习have charge of/have got to
版块:教育培训   类型:普通   作者:clcfone   查看:16   回复:0   获赞:0   时间:2022-09-22 14:00:30
英语短语系列知识点考点复习have charge of/have got to
have charge of 管理,负责;照顾
例句Mary has charge of the arrangements for the dance.
玛丽负责安排舞会。
We need someone to have charge of his studies.
我们需要有人负责他的学业。
Doctors have charge of sick people.
医生照顾病人。
arrangement [n.安排,整理,布置
新概念3相当于什么水平
新概念英语第一册答案
新概念英语第二册单词

have got to必须,不得不
例句I've got to go to work by bus tomorrow.
我明天得坐公共汽车去上班。
Why have you got to take these tablets?
你为什么要吃这些药片?
You haven't got to take flowers but many people do.
你不必非带花去不可,但是许多人都带着花去。

have the final say有决定权
例句Who has the final say around here?
这里谁有最后决定权?
One or two persons should not have the final say.
不应该由一两个人说了算。
How can only one person have the final say on such an important matter?这么大的事怎么能一个人说了算?

Last July I got a job at a theater I admire. I was feeling lucky. But something wasn’t     1    .
My daughter was going to leave for university in the fall and I wasn’t     2     for her to go. Our household is small and tight-knit (关系亲密的). It’s just the two of us. I was excited for my daughter and I felt I had     3     her well. But no one had prepared me for this. I was     4    . I felt as though I were drowning.
Somehow, this feeling of drowning was what     5     me. One day as I was walking home, I     6     the university pool. I must have walked past it a million times. Swimming wasn’t something I usually did. And yet something     7     me to take it up.
The next morning, I     8     the pool. I headed over to the shallow end, the area reserved for     9     like me. I walked down the cold steps into the pool and all of a sudden, I was in. I could touch the floor, and that was reassuring(安心的). I looked around to make sure the other people weren’t watching my awkward strokes. “No one is watching,” I     10     to myself. No one cares if you look like a baby elephant swimming for the first time. No one cares if your heart     11     when all of her things are packed up and she     12    . Somehow, in that moment, this was     13    .
I swam slowly from one end to the other, feeling a     14    . I found myself crying. Thankfully, no one could tell my     15     from the water running down my face. Afterward, I headed for the changing rooms, smiling and feeling proud that I faced this    16    .
When I got home, my daughter said that I looked     17    . The next day, I was up early, swimming bag in hand. I was     18     afraid of drowning. I was breathing easier. I was feeling better.
Having “an empty nest” is an easy catchphrase(口头禅) for something that is impossible to describe. It is not just an empty room. It is a     19     part of who you are. And for me, swimming     20     a part of that hole.
1.A.special    B.right    C.true    D.strange
2.A.afraid    B.sure    C.ready    D.sorry
3.A.prepared    B.treated    C.cared    D.planned
4.A.disappointed    B.inspired    C.panicking    D.complaining
5.A.controlled    B.improved    C.bothered    D.saved
6.A.examined    B.overlooked    C.noticed    D.recognized
7.A.pushed    B.expected    C.ordered    D.allowed
8.A.set apart    B.set out for    C.get through    D.get away from
9.A.fighters    B.volunteers    C.losers    D.beginners
10.A.repeated    B.remembered    C.recalled    D.replied
11.A.races    B.pounds    C.stops    D.breaks
12.A.appears    B.leaves    C.escapes    D.fails
13.A.comforting    B.upsetting    C.annoying    D.confusing
14.A.release    B.connection    C.pressure    D.conflict
15.A.rain    B.blood    C.tears    D.sweat
16.A.hope    B.surprise    C.anger    D.fear
17.A.tired    B.pale    C.happy    D.healthy
18.A.once again    B.no longer    C.as usual    D.so far
19.A.missing    B.natural    C.unique    D.useful
20.A.touches    B.forms    C.involves    D.fills
答案
1.B; 2.C; 3.A; 4.C; 5.D; 6.C; 7.A; 8.B; 9.D; 10.A; 11.D; 12.B; 13.A; 14.A; 15.C; 16.D; 17.C; 18.B; 19.A; 20.D

 
广告位8,870 x auto
回复列表
默认   热门   正序   倒序

回复:英语短语系列知识点考点复习have charge of/have got to

广告位4,1170 x auto

Powered by HadSky 7.3.1

©2015 - 2022 SEO外链吧

HadSky官方站 联系站长

您的IP:3.235.173.74,2022-10-06 12:55:15,Processed in 0.01689 second(s).

支持原创软件,抵制盗版,共创美好明天!
头像

用户名:

粉丝数:

签名:

资料 关注 好友 消息