广告位1,1170 x auto
 
收藏文章 楼主
高考英语完形填空重点单词语块以及模拟题
版块:教育培训   类型:普通   作者:clcfone   查看:5   回复:0   获赞:0   时间:2022-09-21 14:25:18

高考英语完形填空重点单词语块以及模拟题
1. During  prep. 在…期间(的某一时间)
2. come back 回来;记起
3. Completely adv. 彻底地;完整地
4. Sick  adj. 恶心的;生病的
5. knock at  打, 捶
6. familiar-looking  熟悉
7. Meowing    咪咪叫(猫)
8. chopped up  分解的
9. Wonderful adj. 精彩的;令人高兴的
10. Lockdown   封馆
11. Generous adj. 慷慨的;宽厚的;丰富的
12. Chat  v. 闲谈;聊天

13. Discussion  n. 讨论;论述

初二下册英语电子课本
速记英语单词方法
高中英语人教版电子课本

14. Compromise  v. 妥协;违背
15. Escaped  adj. 溜走
16. Licks  v. 舔( lick的第三人称单数 )
17. Bleed  v. 流血,放血
18. ruining   v. 破坏( ruin的现在分词 )
19. Theater  n. 剧场;戏剧界
20. University  n. 综合性大学
21. Daughter  n. 女儿
22. Drowning  n. 溺水,溺死
23. reserved  adj. 预订的;矜持的;储藏着的
24. Strokes  n. 中风
25. heart  n. 心;内心;心肠
26. Describe  v. 描述;把…称为
27. Empty  adj. 空的;无意义的
28. Hole  洞、湾,海穴
29. Bothered  v. 打扰;烦扰;迷惑
30. Recognized  adj. 公认的,经过验证的
31. Replied  v. 回答,反应
32. Fear  极度恐慌
33. once again   再次;再度
34. no longer   不再
35. as usual   像往常一样;照旧
 
模拟题
Even though I’ve lived in Walnut Creek for four years, I don’t know many of my neighbours. Now, during the mask-wearing, stay-inside weeks of the pandemic(大流行病), it would be great to have a socially-distanced     1     with a neighbor, but how would I     2     meet any of them? Anyway, at least I had my cat Junior for     3    .
Last week, Junior     4     through the open window while I was cleaning the windowsill (窗台) but I didn’t think too much of it,     5     he is sometimes gone for an hour or two before he     6     the window to let him back in. But this time, it had been almost a whole day and Junior hadn’t come back. That never     7    . I kept worrying he might     8     to death. I cooked and     9     a chicken breast and put it on the windowsill. Junior would never be able to     10     a special treat like that.
But when he returned with more than 25 hours gone, he     11     over the plate of chicken,     12     it completely. The next morning the chicken still sat on the plate,     13    . Oh no, was he sick? I was     14     when there was a knock at my door. I opened it to see a familiar-looking woman,     15     and standing six feet back. “I’m from Apartment 4334,” she said. “Your cat was outside meowing and I thought you might be too     16     to feed him, so I chopped up some fish sticks and he     17     them down. I just came by to see if you need anything.” I thanked her a lot for her     18    .
How wonderful it was to meet such a neighbor, because she was kind enough to think about us. Nevertheless, I’m going to keep Junior on lockdown. I can’t have him getting     19     because of my generous and     20     neighbor!
1.A.rest    B.chat    C.chance    D.discussion
2.A.fairly    B.simply    C.regularly    D.possibly
3.A.compromise    B.safety    C.encouragement    D.company
4.A.escaped    B.stared    C.flew    D.moved
5.A.when    B.unless    C.since    D.though
6.A.taps    B.smells    C.breaks    D.licks
7.A.happened    B.appeared    C.remained    D.left
8.A.bleed    B.frighten    C.freeze    D.starve
9.A.boiled    B.sliced    C.prepared    D.bought
10.A.accept    B.resist    C.stand    D.receive
11.A.kicked    B.looked    C.jumped    D.knocked
12.A.refusing    B.ruining    C.spoiling    D.ignoring
13.A.unnoticeable    B.untouched    C.unpaid    D.unrecognizable
14.A.worried    B.inspired    C.puzzled    D.annoyed
15.A.coated    B.hatted    C.masked    D.grey-haired
16.A.busy    B.tired    C.anxious    D.careless
17.A.put    B.washed    C.wolfed    D.turned
18.A.proposal    B.courage    C.kindness    D.comfort
19.A.lost    B.wild    C.noble    D.fat
20.A.honest    B.thoughtful    C.brave    D.cautious
答案
1.B; 2.D; 3.D; 4.A; 5.C; 6.A; 7.A; 8.D; 9.B; 10.B; 11.C; 12.D; 13.B; 14.A; 15.C; 16.A; 17.C; 18.C; 19.D; 20.B

 
广告位8,870 x auto
回复列表
默认   热门   正序   倒序

回复:高考英语完形填空重点单词语块以及模拟题

广告位4,1170 x auto

Powered by HadSky 7.3.1

©2015 - 2022 SEO外链吧

HadSky官方站 联系站长

您的IP:3.235.173.74,2022-10-06 11:46:20,Processed in 0.0182 second(s).

支持原创软件,抵制盗版,共创美好明天!
头像

用户名:

粉丝数:

签名:

资料 关注 好友 消息